Wednesday, April 17

Hadiah Nivea me dah tiba :-)


Actually hadiah me tiba lewat la dari my friend yang menang minggu yang sama. Takpe la janji dapat jugak kan dari tak dapat. Itu pun me ada shoot email kat Person In Charge tanya kenapa me lambat dapat hadiah.. Me takut hilang ke apa kan hadiah tu sebab tu me email. 

Me memang guna deodorant Nivea sebab memang me serasi. Deodorant pulak takde alcohol jadinya baju kita takde la kesan kuning. Bau deodorant pun lembut ajer. Ada jugak pelembab muka. Yang ni me tak pernah try lagi sebab me guna brand Clinique. 

Bersyukur atas rezeki ini ....

2 comments:

Related Posts with Thumbnails