Tuesday, April 16

Tesco delivery


Masa pergi Tesco Paradigm Mall, i came across ini. I tak tau pulak Tesco boleh shop online lepas tu Tesco deliver. 

You  alls pernah try ke?. Tapi me rasa nak beli groceries, beli kat pasar lagi murah. Nak tawar pun boleh. Tapi Tesco bagi pilihan kat mereka yang malas nak keluar rumah. Tau2 Tesco hantar barang depan rumah. Lagi senang ye tak?. 

4 comments:

  1. me lagi suka keluar shopping heheheh

    ReplyDelete
  2. dah lama tak shopping kat tesco, tapi suami sy kalau pergi tesco, just untuk servey harga susu anak2 dgn pampers. hihih

    ReplyDelete
  3. keluar pergi pilih sendiri lg best hihi :)

    ReplyDelete
  4. time time kena kuarantin macam sakit mata ke...cikenpox ker..boleh la dipratikkan kot...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails