Tuesday, April 2

Bunga yang sedang berkembang

Ni antara pokok bunga yang sedang berkembang me dapat masa makeover laman me baru ni. Ada lagi satu bunga warna biru ungu yang bunganya banyak takde kat dalam photo ni.

Bunga kuning ni macam bunga orkid tapi me rasa bukan orkid ni. Ada beberapa bud yang belum bukak lagi :-) 


Pokok kemboja pink ni memang banyak juga bunganya :-) Semalam me gi Cyberjaya sepanjang jalan tu ditanam pokok bunga kemboja warna pink dan merah. Cantiknya sebab semuanya berbunga :-)



Laman umah you alls ada bunga apa?

2 comments:

  1. yg mcm orkid tu nama botani dia Neomarica longifolia.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails