Tuesday, April 9

Weekend kami

Ni le weekend yang kami jalan kat shopping complex. Kalau tak duduk kat rumah ajer. Hubby bertongkat ke Subang Parade. Nak cari adapter lappy hubby sebenarnya. Kesian me tengok tapi hubby mananyer nak duduk kat rumah ajer...kena juga exercise jalan tu. 


Lain yang dicari, belikan juga Dania ear phone angry bird untuk IPadnya. 


Not only blue angry bird, ada juga hijau dan kuning :-)


Makan dekat Kenny Rogers ajer since hubby bertongkat kan. Kesian pulak nak jalan jejauh. Ini pun parking dekat dengan lif dan naik atas gi kedai komputer langsung ke Kenny Rogers. Me makan sup dan garlic bread ajer since terasa kenyang breakfast pagi tu :-)


Dania dengan all time favourite 1 bowl of macaroni and cheese ....


Ni hubby punya. Me ada juga ambik sikit ayam ni nak makan dengan sup. Kenyang.....alhamdulilah....



3 comments:

  1. okaylah...kira senaman ringan la tu...

    ReplyDelete
  2. moga ur hubby cepat sembuh..amiin

    ReplyDelete
  3. seronok je dania dapat headphone angry bird ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails