Thursday, August 16

Misi membalut kain pelekat

Hubby i  ditugaskan untuk membeli kain pelekat sebagai cenderahati untuk AJK Surau dan peserta tadarus surau Nurul Iman. So, masa we alls ke KL, singgah kedai my friend's mom di Jalan Masjid India tu. We alls borong 33 kain dan 3 telekung. Punyalah berat kena bawak 3 kotak kain Gajah duduk ni. 

Itu satu, then me and Dania kena balut kain2 + telekung tersebut. Nasib la ada anak dara kecik yang suka tolong.....bukan 1, bukan 2 tapiiiiii 36 kain2 dan telekung2. Lega ummi....

Kain ayah, i yang choose warna light purple itu. Dah sah sah we alls yang beli kan...hehehe....

Balut jangan tak balut. Habis 1 selotep besar nak balut kain2 ni :)


Ni ayah Dania punyer. Special case sebab boleh pilih warna idaman hati :)


Sesape yang nak memborong kain pelekat atau telekung, contact me eh. Can get good price !!! :)

2 comments:

Related Posts with Thumbnails