Saturday, August 11

Sehari di Paradigm Mall

Masa cuti Nuzul Quran, school Dania cuti jadinya panjang langkah ummi dan Dania nak jejalan. Me and Dania jejalan kat Paradigm Mall. Baru first time ni. So jalan punya jalan, nampak kedai art. Dania excited nak buat art so Dania join lar sebab i tengok depan kedai art ni Thai Odyssey. Hehehe....i kan allergic sikit Thai Odyssey nih. So masukkan Dania dalam kelas, i pun masuk 'kelas' i. Hehehe.....

Kelas Dania ni bertiga ajer

Ni le kelasnya....

Antara art yang dicipta

Baking class pun ader

Sempat juga i jejalan ke Cotton On. Syoknya tengok baju budak2 warna warni. Err err mesti terbeli untuk Dania sebab tak tertahan dek kecomelan baju budak2 kat sini

Ni curi2 ambik gambar je ni

Cotton On di Paradigm Mall

Singgah tengok Dania buat art sebelum i masuk 'kelas' hehehe :)


Okay gambar bilik sebelum treatment Thai Massage....kena pakai baju cam pyjamas warna coklat tu


Lepas treatment kat Thai Odyssey masa untuk ambik Dania.....Taraaaa....ni ler art Dania yang dah siap. Sebiji kek. Lepas ni Dania nak buat topi pulak kalau datang sini. Ummi pun errr???



Kalau membeli belah kat Paradigm Mall sebanyak RM200 dalam satu resit, boleh redeem T Shirt ni tau. Ikut tarikh kita redeem bila.....


8 comments:

  1. me lom pernah sampai sini..jauh sikit dari area tempat me ;)

    ReplyDelete
  2. Ala, ari tu kita pergi situ jugak, tak tau kata blh Redeem T shirt, tidak mesti dekat satu dozen dapat.. ishhh sungguh tak patut tak tau nihhh... anyway class art tu charge and hour berapa?

    ReplyDelete
  3. mira pernah sampai sini sekali.. best :) tapi bak kate suzi.. jauh dari rumah kami.. sekarang ni KL festival city la gamaknya

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh fun bulan puasa :) lepas tu letih hamattt....

    ReplyDelete
  5. @Qaseeh Tolia art class tu ikut session dan ikut nak buat apa. My daughter nak buat kek tu start 1.30pm - 3.00pm. RM55 :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails