Friday, August 31

PKNS Shah Alam pun best untuk shopping shopping raya

Masa Dania dah start cuti school ada la bawak gi PKNS Shah Alam. I memang suka pergi PKNS ni kalau nak cari keperluan raya. Booth kemain banyak oh. Just nak cari tudung Dania ajer.

Shawl ni nampak meleret so tumpang bergaya ajer. Nyaris nak beli yang ni

Bukan booth baju je ada. Macam macam. Sehinggalah booth capal ni. Nak beli 1 untuk hubby takut tak muat pulak. Lagipun hubby agak cerewet.


Masuk kedai brooch dah rambang mata nak pilih mana. So 1 untuk i and Dania, 3 lagi untuk anak my friend. I nak gi ambik kuih kat rumah dia so alang2 bagi brooch untuk ketiga anak daranya itu.

Tukang masukkan dalam kotak tak lain tak bukan Dania. Memang dia suka tugas gini. Tak payah suruh pon.

Balik ambik kuih kat rumah my friend, dok pegang ajer bekas kuih dahlia tu. Memang her favourite kuih. 5 bekas i order sekali. Puas makan....

Kuih Dahlia dan Dania tak dapat dipisahkan setiap raya

5 comments:

  1. d & d, good combination tu.. i susah nk pergi pkns, jauh dari ampang..

    ReplyDelete
  2. tahun lepas penah pegi..sesak sangat..tak syok!!

    ReplyDelete
  3. @Em's Family memang jauh la u sebab u dok sana...

    ReplyDelete
  4. @Chekgu Azrine tak nak berapa sesak pergi pagi.....parking kat sini very limited. i parking pun kat luar.

    ReplyDelete
  5. me ari tu pergi, last2 tak beli apa2....harga mahal gak dengan parking ssh huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails