Wednesday, August 15

Misi tukar duit raya

Punyalah payah nak tukar duit raya baru. Ada satu hari tu lepas ambil Dania kat school dalam pukul 3pm, singgah bank2 area Seksyen 15 Subang Jaya. Dari 1 bank ke 1 bank tanya semua kata kena datang esoklah, ada bank yang dah habis pun duit baru. 

Esoknya i tunggu awal kat depan bank di Subang Jaya. Tengok2 operating hours pukul 9am. Masa tu baru pukul 7.45am so terus ke Pusat Bandar Puchong pulak. Tunggu lar sampai kol 9.15am. Sempat lagi cuci kereta tu. 

Dari 1 bank ke bank yang lain akhirnya kat Hong Leong baru ada tukaran duit raya baru since baru start katanya. Maybank dan CIMB dah habis duit baru. Dapatlah 4 sampul raya. Betul kata hubby kalau nak tukar duit gi lah bank yang tak glamour. Hehehe..... 

You alls tukar duit raya kat mana? 

I tukar duit RM1 dan RM5 ajer

Sampul raya tahun ini dari kiri MBSB, Hotel Singgahsana, Hong Leong Bank, Twister

3 comments:

  1. kakak ipar keje bank..dia tukarkan..hehr..tiap2 tahun gitu..

    ReplyDelete
  2. i tukar dari cousin i yang keje dekat bank negara

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails