Tuesday, August 28

KLCC 3 days in a row

Mula2 masa bulan puasa baru ni, 2 hari straight i gi KLCC hantar telekung yang Mira pesan. Ikutkan hari ketiga nak rehat2 kat rumah. Tengok2 hubby soh hantar beg sebab nak bawak balik lappy kat rumah. Grr grr grr....tak boleh juga i plan nak dok rumah. So terus la i ke KLCC dengan Dania yang dah cuti sekolah tu. 

Tunggu kat Candylicious lepas tu Dania dah berkenan M&M punya dispenser kat Candylicious. Hehehe...so paww ayah 1. Hah....tu le nak kena ikut ummi hantar beg kat ayah kan....hehehe....

Balik kami singgah tapau kat Mohd Chan di Kelana Jaya sebab teringin pulak nak pekena chinese food waktu berbuka puasa.

Dania bawak bag ayah

M&M Dispenser

Dania yang happy setelah paww ayah. Hehehe

Dania sibuk main kucing. Siap tertidur kucing tu Dania dok belai belai

*****ni kisah bulan puasa baru baru ni....

4 comments:

Related Posts with Thumbnails