Wednesday, August 29

Anak pelakon glamour jealous!!!

Oh oh... @DwiAriana2 just whispered to me something! She said 'I don't like that sexy girl in the car with Daddy @Aaron535Aziz ' hahaha 

Status Diyana Halik (isteri Aaron Aziz) kat facebook 

****Dwi Ariana tu nama anak Aaron yang No.2. Nampaknya anak dier pun tau jealous ayah dier berlakon dengan pelakon sexy yer. Cute kan? Hehehehe.   

10 comments:

  1. hahaha...ank aaron tk suka aaron ngan anzalna...mmg sexy and gedik...nyampah tgk

    ReplyDelete
  2. klu i jadi bini dier lagi jeles hehehehe

    ReplyDelete
  3. kalau saya bini aron pun sure jeles giler..uhuk..

    ReplyDelete
  4. yang tak jadi bini dia pun jeles gak ni..haha

    ReplyDelete
  5. hahaha.. budak2 pun dah tau meluat tengok pmpuan seksi (plus gedik)

    ReplyDelete
  6. Hihihi!!
    Bila si anak dah mula berkata2..
    Hi3!!!!

    ReplyDelete
  7. itu baru anak. apatah lagi bini dia :D

    ibu emir

    ReplyDelete
  8. kalau saya sentap 5 hari.nak2 pelakon yg gedik.lg jeles

    ReplyDelete
  9. Anak jeles. Isteri dia jeles tak? Heheh

    ReplyDelete
  10. isteri jeles jugak sbb tue letak status gitu.. haha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails