Friday, August 10

Pertama kali order online nun jauh di sana :)




Jauh travel my bag ni

Leh track our item kat endless.com jugak...

Box ni all the way dari US :) 

Isinya my Reveritote Tote by Marc by Marc Jacobs warna Chinchilla 

First time  ni i order online dari negara luar. Setelah surf sini sana, i end up dengan web endless.com by Amazon ni.

Ada i survey kat  web harga Reveritote ni. Yang i tengok kat endless.com paling murah. Pulak tu ada few web kat Malaysia jual Reveritote ni harga lagi mahal dari i beli online oversea. Can save beratus jugak even dah convert US Dollars pun.

 Photo take from here

The best part boleh tukar warna. Kalau boring pakai warna light brown ni boleh tukar warna ceria kuning pulak. Material nylon yang sangat lembut. Macam kapas pun ader. Memang puas hati lar. 

Shipping ambil masa 4 hari ajer. Endless shipped guna DHL. Boleh track our item kat web endless dan DHL juga so kita tau item kita dah kat mana. Jauh tu dari USA -->> Korea -->> Malaysia. Tak semua online shopping ni leh shipped item ke Malaysia yer. Selected online shopping ajer. 


*****baru nak lelap DHL datang. Dah terbantut mata nak nap kejap.....


3 comments:

Related Posts with Thumbnails