Friday, August 3

Makan Time - KL Burger Bakar Taman Equine

Semalam, gi PARAM ngan Dania. I memang aim nak cuba KL Burger Bakar yang bukak gerai kat PARAM Puncak Jalil. Mulanya i je yang nak makan burger bakar ni tapi si kecik ni kata nak jugak so order lar 2 burger bakar. I punya beef, Dania punya Smack Down Chicken. Keduanya plus cheese.

 I punya

Dania punya

Rasanya? Memang tak boleh masuk la dengan tekak i. I rasa beef pattynya ada sedikit bau. Macam bau lembu gitu....so nasib baik i ada beli mee sanggul ni. Mee sanggul ni la penyelamat.

Mee sanggul 

Kekadang beli kat PARAM ni bukan semua ok pon rasanya. Nak nak bulan puasa ni sebab kekadang termasin lar dan memacam rasa lagi lah....adakalanya mereka ni berniaga bulan puasa semata-mata nak cari untung. Baiklah pergi kat mereka yang memang dah lama berniaga.

6 comments:

  1. lor...sayangnyakan..nampak mcm sedap jek

    ReplyDelete
  2. byk yg tak ok dari yg ok kata PARAM tu...:/ me selalu terkena yg tak ok

    ReplyDelete
  3. nampak sedap rupanya tak sedap...penangan param mg selalu camni :(

    ReplyDelete
  4. hot sangat burger bakar skrg ni...tp tak semua rasa ok...

    ReplyDelete
  5. nampak cam sedap sangat smack down chicken..
    http://chocolateholic4eva.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails