Tuesday, August 28

Menang kecil kecilan

I ternampak nama i kat contest fb Gaviscon. Kena cipta muzik untuk Gaviscon ni. Entah apa muzik i reka tu sebab kena gerakkan cursor pada gelas untuk mereka melodi muzik. Dah la slow je line tenet so melodi lambat ler. Hehehe. Tak sangka boleh menang walau dalam list pemenang tu nama i lastttttt sekali.


Menang berjemaah dengan rakan comper Hidayat 

Bolehlah ke rumah terbuka Era FM bersama 4 rakan (dah tentu hubby dan Dania pergi) dan menang duit raya RM300. Sejujurnya i kenal a few ajer deejay Era FM sebab i dengar Mix FM :) Pak Nil la yang i teruja sangat nak jumpa!

Contest kedua pula Sofy. Dapat la voucher Giant bernilai RM100. Kena hantar gambar kita dengan best friend kita. I hantar email pun last day. Voucher Giant tak dapat lagi pun. 


*****bersyukur ku kepadaMU!!!

6 comments:

Related Posts with Thumbnails