Thursday, August 9

Free Free Bubur Lambuk


Bulan puasa ni ada masjid yang akan bagi bubur lambuk free kan. Bubur lambuk ni i jumpa kat Masjid Subang Jaya opposite Subang Parade. Masa i snap gambar tu, kakak tu tanya wartawan mana ni?....hahaha....i cakap le nak ambik gambar jer. err err wartawan bawak kamera biasa ke? hehehe. I ambik gambar guna digi cam ajer. Katanya ada shooting dengan TV9 baru baru ni. Tu dia ingat i wartawan.

Hubby i kata bubur lambuk best kat Masjid SS2. You alls ambik tak bubur lambuk free kat masjid?

3 comments:

  1. last week zharfan dpt free bubur lambuk dari his school :) i tak berapa mkn..

    ReplyDelete
  2. kita tak berapa minat bubur lambuk sini sebab tak sama dengan kat trg. tapi my nuha kan anak selangor, memang hantu bubur lambuk ni.tak lalu masjid kot tu psl tak dpt.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails