Friday, August 3

Alang alang masuk contest


Kalau beli barangan P&G berharga RM28 di Giant, boleh tebus 1 balang kuih yang comel ini. Boleh terus masuk contest P&G yang berpeluang menang kereta Avanza. Disebabkan balang kuih ni comel, i dah tebus 3 balang yang berlainan gambar so leh terus masuk contest juga. Hehehe......

You alls dah tebus ke belum???


12 comments:

  1. Comelnya balang dia sis.. :D
    Happy Weekend, Salam Nuzul Quran & TC yer.. ;)

    ReplyDelete
  2. wah comelnya bekas kuih ni..lain sikit dari biasa...alahai..malasnya nak menebus...nak join contest tu pun tak ada mood...huhu

    ReplyDelete
  3. @Damia Aleesya aler....ayu ni takde mood takde mood...sekali join zassss terus menang....cemaner tuh? hehehe

    ReplyDelete
  4. comel--kalau dpt 6 pcs lagi cun heheh sbb terus jd satu set tu :)

    ReplyDelete
  5. mnarik nyer balang tu.. ade dekat giant je ke Ezz?? i tak beli lagi, ingat dalm minggu ni. selamat bercontest

    ReplyDelete
  6. x tebus lagi...sbb sy baru tau hehe

    ReplyDelete
  7. owh, gud luck ^^

    ehh, shout sini x bole view laa, huh...

    ReplyDelete
  8. Wah menarik balang ni.. Nak kena gi Giant esok..

    ReplyDelete
  9. Cam mane masuk contest? Sms code ape?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails