Thursday, July 19

Pertama kali bersemuka dengan Eyriqazz

Pertama kali bersemuka dengan Eyriqazz bila Eyriqazz dan isteri datang untuk review Gedung Telekung milik kawan i. Kawan i yang i telah kenal lama. Sebilik di UiTM Terengganu dan serumah masa kat UiTM Shah Alam. Teman yang jalan dengan i all the way dari kedai ibunya di Chow Kit sehingga ke Perhentian Bas Putra. Kalau fikir2 balik, i tak sanggup dah nak jalan sejauh tu. Itulah Gusrina atau Ina nama panggilannya. 

Kebetulan my friend, Lilis dan Anor pun turun Shah Alam hari Ahad itu jadinya agak gamat jugaklah. Eyriqazz tak lokek dengan tips tips bloggingnya. Isteri Eyriqazz pula sibuk memilih telekung di kedai sambil-sambil BF Azim.  

Kalau nak baca entry Eyriqazz tentang Gedung Telekung Eksklusif milik kawan i di SINI yer. Jom le pakat ke sini. Kalau you alls kata tahu tentang Gedung Telekung Eksklusif dari blog Eyriqazz.com dapat harga istimewa taww...ehem ehem. Mai la jangan tak mai.

My friend kata i ni partner dia so i pun dah ada business card with my name on it.....errr lama doh takde business card. Masa kerja dulu ader lar. 

Keluarga Eyriqazz. Err lupa nak tanya Azwa, kulit cantik pakai apa yer? 

Ni ler staff Gedung Telekung Eksklusif yang manis iteww....Bib nama diberi

Gusrina the owner of Gedung Telekung Eksklusif, Me dan Dania, Datin Lilis dan Anor. Yang Datin tu kalau panggil Datin sure kena marah. Hehehe....memang Datin tapi kalau we alls panggil Datin siaplah......

Alisya yang tak lepas dengan keropok lekor ngan Kak Dania. Err aunty pun suka keropok lekor. Nak mintak 1 segan....hahahaha.....

Entah apa la Kak Dania ajar Alisya main yer. Jap jap main masak2, jap jap berlari.....haishhh Dania....Dania.....semua orang dia leh geng. Baik yang muda atau sebaya. Anak Ina yang bernama Daanya pun Dania boleh geng.....itu beza 2 tahun muda tu...


******Dania kata kalau flash mesti nak tutup mata sebab silau.....

7 comments:

  1. yelar..cantik kulit isteri bro eryqazz..

    ReplyDelete
  2. good luck ezz :) moga terus sukses!

    ReplyDelete
  3. All the best in your business. Dekat je dengan rumah saya. Lintas jalan je..

    ReplyDelete
  4. hik3,bukan main happy lagi Alisya main dengan kakak... next time cek blogging masuk kalau sempat bolehla belikan hadiah raya buat Isteri dan keluarga di kampung..make sure u ada sekali kat sana ya..lepas tu, bolehla ezna belanja berbuka puasa..hik3...

    ReplyDelete
  5. Wah... firstly i baru perasan ade orang tu dah ade domain u.. ;) keduanya..

    suke tengok u aktif berniaga.. :)

    congrats.. insyaAllah ade kesempatan boleh la i ke sini juga..

    ReplyDelete
  6. nanti boleh la terjah sekali ke situ :) saya pun baru sekali jumpa mereka bertiga, 2009 dulu dah. skang dah berempat :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails