Tuesday, July 17

New domain to www.eznakhalili.com


Kini, blog i dah bertukar ke domain www.eznakhalili.com Renyah sikit la nak tukar domain baru ni sebab i bukannya reti. Tanya la sana sini. Akhirnya berjaya juga tukar domain ni. Kena tukar setting di blogspot kemudian kena tukar juga setting nuffnang pulak. Phewww lega. Segalanya in place. :-) Thanks juga kepada adik Wan Hazel kita sebab dah banyak membantu. Juga kepada Suziey juga. Sume sume lar yang namanya tidak disebut kat sini. Chewahhh..... 
I ambik hosting dan domain through Exabytes. Untuk keterangan lebih lanjut leh click la iklan Exabytes i belah kanan atas. Order kat sana pun boleh!. :=)

Masa tengah tak reti nak setting tu, i masuk Live Chat Exabytes. I campur2 cakap BM. Keh keh keh. Rupanya Live Chat ni datang dari Malaysia, Singapura dan US. Kot terkena orang US mana ler deme faham BM. Keh keh keh....errr patut tak faham i tanya apa eh?...hehe terus le i tukar bahasa inggeris.

Anyway, Exabytes banyak assist lar nak tukar domain ni. Email dah. Banyak email dah i hantar. Live Chat lagi. Exabytes pun siap explain over the phone lagi. They all call i explain apa patut i buat. Berminat tak??? tuuuuu click iklan Exabytes bawah iklan Nuffnang i tu.

Jom Exabytes Jom!!!

1 comment:

Related Posts with Thumbnails