Monday, July 2

Bee Hive Maze

Kalau pergi ke Cameron Highland, harus juga singgah kat tempat ni. Largest Indoor Maze in Malaysia. Masa tiba kat sini pun, dalam pukul 4 lebih sebab sebelum tu hubby beriya nak beli durian. Durian tu i suruh masukkan dalam bekas so tak le semerbak bau kereta. Jauh lagi perjalanan nak balik rumah ni. Lepas tu baru bertolak ke Bee Hive. 

Dah datang sini haruslah try bee maze ni kan...yang melebihnya ayahnya...hehehe.....So akhirnya sebab dah solve dapat jalan keluar, dapat button badge. Err asal Mira dapat key chain eh?....Lepas tu jalan-jalan ke taman lebah. Eventhough dah ditutup penutup rumah lebah tapi masih ada banyak ekor lebah mengerumuni rumahnya. Macam terasa tak selamat la pulak. Maunya lebah tu menyerang berkumpulan cemaner?. Kat dalam taman ni pun ada papan tanda kata mereka tidak akan bertanggungjawab kalau apa-apa berlaku semasa kita berkunjung ke taman lebah ini.

Bee Hive Maze

Maze ni hubby cakap macam rumah kongsi jer. Hehehe. I rasa maze ni akan lebih menarik kalau diwarna dengan warna2 yang ceria. Ni putih je....

Me and Dania siap makan lollipop besar ni. Nasib le takde lebah yang berkerumun.......

Walau dah ditutup tetapi lebah tetap mengerumuni rumahnya ini

Banyak rumah lebah kat sini

Bunga matahari sangat cantik....err gambar ni nampak cam berkabus....

Ni gambar sesaje je ni

Comelnya kartun lebah ni yer....

4 comments:

  1. comel pic dania & papa mkn lolipop tu heheh
    and dania sgt cute pakai hello kitty kat telinga tu (apa nama benda tu--tiba2 me blur heheh)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan ear muffs rasa namanya. Pakai kat telinga kalau gi tempat sejuk. Nak memanaskan telinga. So tak le sejuk telinga. Selalunya macam head phone org pakai kat telinga. Untuk kanak2 siap ada cartoon character lagi.

    ReplyDelete
  3. wahh..bestnye !! x pernah sampai lagi kat sana

    ReplyDelete
  4. ezna, keychain tu bukan dapat dekat situ, u kene pergi cashier dekat tempat souvenir tu.. depa takkan cakap punye :)

    suka dania punye tudung

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails