Tuesday, July 24

Berfb fb dengan kawan anak....


Masa tengah sibuk surf net, tak sangka pulak fb chat on. Selalu i memang off jer. Tetiba masuk chat kawan i punya anak tanya Dania puasa ke?. Hehehe....kemain lagi budak2 zaman sekarang ni yer. Serba canggih. Anak my friend ni memang handsome boy pun. Abaikan ayat2 yang tersilap itu. This boy ni pun umurnya 8 tahun. Kita pun kena la puji2 sikit sebab dia pun berpuasa. Hehehe....

17 comments:

  1. hehehe wah pandai anak2 muda sekarang ..pikat mak dulu..hehehe..gurau2 jer

    ReplyDelete
  2. bf dania ke tu...amik ati bakal makmertua dlu...hehehe

    ReplyDelete
  3. i pun kadang2 suka curi chatting ngan kengkawan Anaqi...kdg2 dowang ni mmg kelakar

    ReplyDelete
  4. advance budak2 zaman skang yer :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha.. Firman plak semalam ralik berFB. Ja sedar henpon Ja asyik berbunyik2. Kakakka.. Saje je Ja usik dia. Rajin Ena layan dia.. hahahha.

    ReplyDelete
  6. @Zarul Umbrella hehehe...budak2 zaman cyber ni advance!

    ReplyDelete
  7. @mama tisya bukan best friend pun tapi kenal la. Siap add plak tu nama mak, nama anak untuk fb dier.

    ReplyDelete
  8. @iamja Kebetulan ada anak kawan berfb tanya Dania puasa ke tak. Haaa sekali harung ngan Firman. Cute je budak2 ni. Hehehe :-)

    ReplyDelete
  9. wahhh..ni kes bakal menantu ambik hati bakal mertua la ni..hehe..bagus budak zmn skrg serba canggih..dulu zaman kita..hanya buh bedak banyak2 dalam sampul surat,nak suh berbau wangi surat cinta tu...skrg zmn tu dh berllau pergi...

    ReplyDelete
  10. salam kenal ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

    ReplyDelete
  11. budak zaman skang.. mcm anak saya saya pantau jugak.. sbb takut chat merapu..huhu..dah 11 tahunkan umurnya..

    ReplyDelete
  12. uih,. dasyatnye budk2 zmn skrg.. teringt zz kt sepupu.. bru darjah 4 dah ade hp cnggih2 dah.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails