Thursday, July 5

Birthday Party anak seorang Blogger

Baru-baru ni i ada pergi ke birthday party anak Mira kat KFC Kepong. I tiba lewat sebab baru je sebelum tu i tutup meja sebab menjual kat Kinrara. I siap message Dyat lagi tanya direction ke sana. Now, time to meet my friends. Yay!!! Jumpa la Mira selaku tuan rumah dengan Ayu dan Suzz. Ruang tempat budak2 main games agak kecik lar. Patutnya pihak KFC Kepong kena sediakan ruang yang luas sikit. 

Jom layan gambar pulak.

Dania join game ni masa tengah2. Bole? Hehehe.

Miss posing Amani ni. Ce teka suka posing cam sape? Hehehe....

Bila Chicky tiba, semua teruja nak shake hand

Kek Emir

Bergambar beramai-ramai dengan birthday boy

Happy family

Zharfan dan Dania

Handsome boy Zharfan

Amani. Masa ni dia memalu. Kalau tak sure bagi pose yang lagiiii cun.

Thanks Mira sebab invite me and family ya!. Suka kek Emir especially the cream....hehehe.

11 comments:

  1. dania ngan zharfan sebaya ke?
    bestnye dpt jumpe reramai ;)

    p/s:kak ezna, ahad ni tgk spiderman tak?hihi

    ReplyDelete
  2. @Nad @ MamaZN dapat invites voila ke nad? alehaiii syoknyer. tak dapat pun....

    ReplyDelete
  3. @Nad @ MamaZN btw, zharfan dan dania beza setahun. dania 8 thn, zharfan 7 thn.

    ReplyDelete
  4. ahem....amani tu menurun mak cik dierlah suke bergambo...heheheh

    ReplyDelete
  5. @AyuArjuna BiGoshh i tau...sesaje perli u tu ayu...ahem...

    ReplyDelete
  6. kenapa nampak gambar suzz sengih lebih? haha

    ReplyDelete
  7. Malu2 plak dania dgn ank MZ!!hehe

    ReplyDelete
  8. TErima kasih sebab sudi datang.. sorry kalau ade yang terkurang :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails