Tuesday, July 17

Indahnya musim bunga

Indahnya musim bunga di Bandar Sunway. Terasa macam kat oversea pulak. Sepanjang jalan ke sekolah Dania memang ada pokok2 ni. Semuanya berbunga. Ada warna merah jambu dan warna putih tapi warna putih ni sangat la cantik. Bunga sangat lebat. Terletak depan warehouse sale yang i ada shout kat fb i. Sanggup tu parking jauh sikit dari sekolah Dania semata-mata nak ambik gambar pokok ni.

Jom layan photo2 pokok ni.

Pokok bunga putih ni dengan belon Baby Outlet. Sale sehingga 22 Jun 2012.

Cantik kan? Indahnya ciptaanNYA

Burung2 pun tumpang buat sarang....

Pokok bunga warna merah jambu dan putih sepanjang jalan ke sekolah Dania. Ada pokok yang berbunga lebat. Ada yang tak.

14 comments:

  1. cantiknya !! wauu wauu :) sukanya buu tengok

    ReplyDelete
  2. Klu ezna ckp kt oversea pun org caya..hehe..

    ReplyDelete
  3. me pun perasan byk gak pokok2 ni kat tepi jln otw pegi UIA and kat R&R gambang (lpt)..siyes sgt cantik!!

    ReplyDelete
  4. subhanallah..cantiknya ciptaan allah swt...keputusan ga dah di umumkan..

    ReplyDelete
  5. Lorrr..mati2v ingat di oversea tadi..banyak ke shopping ni?

    p.s : header cantik tapi design blog masih belum cukup menguja hati... hahaha,entri tak buat lagi sibuk nak komen blog orang kan? Hihihiihi

    ReplyDelete
  6. @buboo cantik!!! terutama bunga putih ni

    ReplyDelete
  7. @Chekgu Azrine hihihi.....entah apa la nama bunga ni. Macam cherry blossom gitu

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan pokok ni banyak kat tepi jalan suzz......:-) tetiba excited i tengok majoriti pokok2 ni berbunga...

    ReplyDelete
  9. @Haslina Harun Kak Ina.....saya menang??? alhamdulilah :-)

    ReplyDelete
  10. @Eyriqazz amboiii berani komen yer? takpe2 komen ikhlas dari anda. Ehem ehem mana ler entry yang ditunggu tunggu yer?

    ReplyDelete
  11. memang cantik sangat2 terasa macam kat korea pun ada :D

    ReplyDelete
  12. @sweetkurma oh really? korea ada pokok ala2 gini yer?....

    ReplyDelete
  13. Cantik lah. Kat mana tuu? :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails