Tuesday, July 3

Pertama kali

I ada participate dalam Fiesta Ramadhona sempena kedatangan bulan Ramadhan Al Mubarak!. Ni pertama kali i bukak meja ni. Bertempat di Bandar Kinrara BK5. Anjuran Akademi Al Fan. Kalau nak tengok aktiviti Akademi ni, boleh click link ni yer. Boleh rujuk link Akademi Al Fan untuk lokasi yer. I jual tudung, telekung, kaktus, lolipop, brooch, pensil. So far jualan i pada hari itu alhamdulilah. Hehehe....ada ke patut, ada sorang budak satu sekolah ngan Dania i paksa beli lolipop i. Hehehe. Tak mahal ler. Cuma 80 sen jer. Perisa strawberry all the way dari Tanah Tinggi Cameron daaa.....Dania pulak malu2 sebab budak2 tu sume budak lelaki. Ada la 2-3 budak lelaki sama sekolah ngan Dania tersengih2 sebab nampak i. Hehehe.....

Dania sangat setia menemani i selama 4 jam tu. Sambil2 tengok movie kat IPad dier. Pastu orang datang nak membeli dia sibuk nak masuk dalam plastik pulak. Nak bagi change pun Dania nak bagi. I? main suruh je la. Memang Dania ni suka tolong benda2 gini. Nak packed sume lepas dah settle pun Dania ringan tulang. Alhamdulilah syukur. Sekurang kurangnya ringan sikit tugas i ni.

Tapi.....sebenarnya i malu nak menjual bukak2 meja ni...err mungkin sebab pertama kali kot....:-)

Jom la mereka sekitar Kinrara dan sewaktu dengannya meh meh. Pada 7 dan 14 Julai pun ada. Banyak meja2 kat sini......dengan bermacam barangan mampu milik.

Tu tokey kedai tengah pose tu...hehehe

  Sayang Dania sebab tolong ummi....

Stand ni untuk tudung tudung pulak...

Dania tersengih sengih tengok movie Tangled kat IPad.  

My Dania

Errr asal gelap lak screen IPad dalam gambar ni eh? Hurmmm...

Salah satu meja kat sini

Baju muslimah untuk kanak2 dan dewasa pun ader

*****Thanks to hubby yang set up meja dan pasang stand tu walaupun tak fit lagi. Dan....mengusung stand dan meja kat Carrefour walaupun tak berapa sihat. Terima kasih di atas pengorbanan itu.....:-)

*****Dania pulak, thanks sebab sudi berkepit dengan ummi ke mana sahaja. Love u Abby!!!

2 comments:

  1. i teringin nak pergi kedai u.. insyaAllah kalau ade masa lapang i akan singgah ;) pandai dania, kecik2 dah buat bisnes

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails