Wednesday, July 11

Sehari di Cosmo Theme Park

Lepas pergi SINI , kami ke Berjaya Times Square pulak. Niat di hati nak pergi Cosmo Theme Park. Me and Dania je pun. Hubby pergi Low Yatt. Melayan gadget yang latest di pasaran. I teman le Dania dari 1 permainan ke permainan yang lain. I tukang snap photo Dania. Gigih usung DSLR tu. Hehehe.

Swing ni Dania naik sampai 2 kali 1 go

Dania duduk sebelah girl mixed blood Turki + Belanda. Dania dok menjerit sampai budak ni tutup telinga.....

Naik bee terbang pulak

Masa ni me naik train dengan Dania. Snap gambar caves ni yang penuh labah2 cute lar.....takuttt.....

Bumper car ni line nak beratur makhaihhhhh panjang sungguh......

Crazy Bus ni orang tukang jaga tu suruh i naik. Tak kose mak....i rather snap photos je ler....ni naik tinggi ni bas ni. Nama pun Crazy Bus

Train ni i dok belakang so i dok picit2 button hon tu. Bingit bunyi train ni heh....

Merry Go Round pulak......

Mana2 tempat yang ada tempat duduk i duduk dulu tengok Dania main2. Errr tak sempat nak try main roller coaster tu. Last year i naik. This year errr....cam takut la pulak.....

Kat sini best sungguh sebab permainan banyak. Yang swing tu Dania naik sampai 3 kali you.....sempat naik seround lagi sebelum balik. Ok la. Bonding time ibu dan anak. Cuma bayaran masuk agak pricey la jugak. Malam, si cilik ni tidur awal le sebab letih......

3 comments:

  1. aritu pegi gk cni sempena busday tisya tp tk sempat lg update entry..crazy bas tu best je tk tgi sgt...oh dania jerit kuat ke naik ship tu..tisya ok dok ulang byk kali...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails