Sunday, July 29

Kuih tunjuk tunjuk

Hi you alls, dah ada tempah kuih raya ker?. Ke you alls nak buat? I main tunjuk2 jer. So far dah order kuih dahlia from my friend's sis dan tat nenas dan tat blueberi dari Ayu Tart yang promo kat blog redmummy.

Adoyaiii lemah i nak blogging bulan2 pose ni haishhh....

5 comments:

  1. ezz..u buat open house ker raya nanti ;)

    ReplyDelete
  2. tahun ni konon nak buat biskut raya, tapi sebagai standby, i cuma beli 2 botol kuih raya je :D

    ReplyDelete
  3. eliss pun just tunjuk2 jer. nk buat tak la :p x de oven, alasan.hehehe

    ReplyDelete
  4. tahun ni raya saya tak payah beli kuih sebab raya kat kg mertua.bila raya kat sana kuih tak payah beli sebab
    balik je rumah sendiri berbekas2 kuih raya dia akan bagi bawak balik..heheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails