Wednesday, July 18

Travelog Umrah

Ni antara gambar2 yang i snap dari gambar my friend yang pergi umrah. Sanggup tu bagi kat i pinjam 2 malam album photo umrahnya itu. Dia kata nak bagi semangat kat i supaya ke sana satu hari nanti. Insyaallah yer...mudah mudahan dipermudahkan. I snap gambar hotel dan makanan je lah. Gambar empunya album tak boleh la yer.

Kalau i ler, i tak sanggup nak bagi orang lain simpan album photo i. Kalau nak tunjuk pun tak boleh bawak balik. You alls bagi ke orang bawak balik album photo you alls?



Moga dipermudahkan Ya Allah....

4 comments:

  1. pernah ada kwn nk pinjam gmbr kawin story book...kita tk bg la..kn ilang mau nangis

    ReplyDelete
  2. insyaAllah.. ezna.. 1 day u akan ke sana jugak.. amin.

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah satu hari nant ezna akan smpi ye...best sgt. Alhamdulillah diusia yg muda, Mummy dah smpi ke sana 2 kali.doa byk2 ye...

    ReplyDelete
  4. Insya'Allah kita akan pergi sana suati hari nanti Ena.. bila tiba masanya jemputan drpd Allah.. Pergilah ke sana dengan hati yang penuh ikhlas. Sbb ramai orang dapat pergi ke sana.. even esok pun mereka dah boleh ke sana tapi biarlah kita ke sana dengan hati yang penuh takwa kerana Allah. Amin.. amin Ena.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails