Sunday, July 22

Kerenah anak berpuasa

Hari ni masa Ramadhan ke 2, pergi kat meja makan, ada message pulak dari Dania. Hehehe. Siap request nak makan apa.

Semalam punya puasa not so good. Dania sangatlah lemah semacam. Nak kata tak makan sahur, dia makan. Pujuk punya pujuk. Puasa hari pertama berjaya. Alhamdulilah.

Macamana anak2 you alls? Ok tak berpuasa?. 

Roti tu siap sticker gambar roti lagik...hehe

Cantiknya gambar ice cream...hehehe

8 comments:

  1. i show this to emir, dia kate --- good idea.. *perhaps esok i pun dapat surat cinta hehehe

    ReplyDelete
  2. congrats dania :) zharfan hari kedua puasa tak jd puasa, pukul 11 pg dh berbukak--ari ni dia puasa--nak selang seli katanya

    ReplyDelete
  3. kretifnye dania.. hehehehehe.. damia tak puasa lagi. macam2 alasan dia bagi. kejut bgn sahur pun tanak bangun. tak pe la.. baru 5yrs pun.....

    ReplyDelete
  4. @Em's Family surat cinta dari emir? tunggu yer mira...hehehe

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan dania 1st day tu nak buka dah akhirnya i pujuk. Hari kedua ok. Hari ketiga sebab school, penat je nampak....

    ReplyDelete
  6. @Sue 5 tahun lagi. Kecik sangat lagi tu Sue :-)

    ReplyDelete
  7. @AyuArjuna BiGoshh u tak dapat surat cinta ke ayu? hik hik. 5 orang anak tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails