Friday, February 11

Kiddie Story




Taken from : http://www.facebook.com/kiddiephotolab?v=app_4949752878#!/kiddiephotolab?v=wall


Sambil2 surf kat facebook page, i ternampak pakej fotografi ni. Terletak di Kota Damansara Petaling Jaya. Gambar unik dengan teknik grafik yang cantik. Tambahan pakej yang ditawarkan amat menarik.

Jom photoshoot jom untuk si kenit comel itu....


Sambil2 buka facebook tu jangan lupa vote untuk si kenit Dania Yasmine yer.

1.
Like Page ni dulu yer...

http://www.facebook.com/pages/FAREEDANyata-Jelita/279846494413#!/pages/FAREEDANyata-Jelita/279846494413

2. Like gambar Dania Yasmine

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/photo.php?fbid=10150138454494414&set=a.10150138454264414.328374.279846494413&pid=7960141&id=279846494413


****i rasa photoshoot ni ada cam ala ala De One tu. :-) err tergoda jugalah ni.

2 comments:

  1. me pun rasa trick jer ni..me dh kena dgn de one--kononnya rm88 alih2 dia pujuk paksa -me abis RM350 ezz :p

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    macam la i tak kena suzz :-) kalau nampak gambar cantik2 maunyer tak terbeli...hehehhe...ni pon sama ni...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails