Monday, February 21

Makin membesar makin banyak demand

Muka orang tengah merajuk

Makin membesar anak kita, makin bertambah kehendak mereka. Dulu mungkin masa kecik2 dia mintak mainan. Bila dah besar, makin advance juga kehendaknya. Macam kita juga, bila certain umur kita pun nak bermacam kehendak. Beg coach la...bla bla bla. Haa.....ada yang terkena yer? http://www.emocutez.com I nak citer pasal my Dania ni. La ni sibuk nak mintak kasut tinggi you alls. Sabar je lah Dania nie....lepas tu cakap kalau pakai kasut tinggi macam princess. I buat lawak kata kalau nak jadi princess kena kahwin dengan anak raja baru jadi princess. Hehe http://www.emocutez.com Tapi i tak beli la. Tak semuanya kita kena mengikut kehendak anak kita. Kalau tak boleh, tak boleh la.



Anak2 you alls dok ngendeng nak beli apa ??? Err i tak tanya you alls yea sebab wish list confirm panjang berjela. Hehehehe......http://www.emocutez.com

5 comments:

  1. hehe..comel sungguh dania nih...tapi betul la,jangan dilayan sgt kehendak mereka yg bukan2 tuh... bukan pe takut nanti bile dh beso dorang tak dapat bezakan mana satu kehendak,mana satu keperluan....yeay,better didik dari kecik

    ReplyDelete
  2. @Cik Jari

    betul betul betul. hehe. Layan demand umminyer takper. :-)

    ReplyDelete
  3. comel dania even pose merajuk pun hehe
    my zharfan so far ok lg demandnya selain toys, sibuk beli buku, magz, kaler pencil ;)

    ReplyDelete
  4. elelele...samalah ngan my yana sibuk nak kasut tinggi...skrg ni dia umpan nenek dier lak suh beli kasut tinggi

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    alahai tak disebut mag princess, barbie n bintang kecil....aduhhhh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails