Saturday, February 5

Hadiah.....

Long time ago, my friend 'M' yang belajar kat seberang laut...hehehe....http://www.emocutez.com ada kirim his friend set perfume Liz Claiborne all the way dari States. Perfume tu memang dibeli dari States untuk i lar.... http://www.emocutez.com as a gift. Dia kirim perfume tu dekat kawan perempuan yang akan balik Malaysia. He asked me to called his friend itu. Jadi i set dengan his friend untuk pick up my gift di Bangsar Shopping Center....masih segar dalam ingatan tu. Bila his friend datang, just cakap lebih kurang je then i terus balik. But i still remember that girl yang chinese look dan agak stylo sebab just got back from States masa tu. Nama pun i still remember. Setelah beberapa kali i ternampak dalam TV dan paper, i rasa maybe she's the one. Once, pernah jadi messenger my friend. The one yang i cakap tu ialah....

------------------------------------------------------
-----------------------------------------------
-------------------------------------
-----------------------------
----------------------
-----------------
------------
-------
----
-

Jumaatun Azmi

Taken from : http://www.sinemamalaysia.com.my/crew/info/?id=Jumaatun_Azmi_fDc0OTZ8

I still remember her name sebab nama agak unik kan....

Biodata Jumaatun Azmi

Taken from : http://www.sinemamalaysia.com.my/crew/info/?id=Jumaatun_Azmi_fDc0OTZ8


Untuk menguatkan lagi, i surf internet nak cari biodata Jumaatun Azmi ni. Sah lah she's from Uni of Hartford, Connecticut USA tempat my friend belajar dulu. Wah....pemilik Kaseh Dia Sdn Bhd dan penerbit filem Haq. She's a businesswomen now. Now, dah berjaya dan
pengasas The World Halal Forum, Halal Journal TV, Halal Journal Awards, Halal Restaurant Awards dan Halal Journal Workshop Series.

Me just tumpang bangga. Entah she ingat she pernah bagi me gift my friend tu...entah le...


You alls pernah dengar tak Kaseh Dia Sdn Bhd ?

****Perfume Liz Claiborne Vivid itu akhirnya i bagi my sis...wangi.....and all the way from States tu...dan ini adalah kisah lama....teeetttttt...fullstop.

12 comments:

  1. bestnyee dapat perfume..nape bg orang lak... hehe...:)

    ReplyDelete
  2. ooo..citer ex yer hehhehe--sekali sekala best gak kan bila teringat sejarah silam :) tett..

    ReplyDelete
  3. oh, cerite pasal ex ke, lampi nyer i *lampi zaman i belajar dulu maksud dia lambat pick up* haha..i tau penerbit haq je..

    ReplyDelete
  4. i suke bunyi tetttt...ni kena dgr live dari u baru besh tett,,,

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    Actually ni bukan my ex tapi kawan my ex....teeettttt....

    ReplyDelete
  6. @Em's Family

    Aiseh...bukan my ex lar....tapi hampir.....hehehe....teettttt...

    ReplyDelete
  7. @AyuArjuna BiGoshh

    Ayu...kan....gossip gossip ni buat ceria...hehehe....ok ok i nak tekan butang teetttt.......

    ReplyDelete
  8. hehe kawan punya ex ke akak??
    ke teetttttt!!
    haa teringat bunyi teet mase kt uia pj ngan madam sane tp bukan madam ayu la..

    ReplyDelete
  9. wowiee...ni mesti ada kaitan gak ngan ex hihihi ok xpe xpe, cite lama kan :P

    hmm kalu takat jumpa kejap, pass perfume, ada kemungkinan dia x igt dah..tp mana tau dia igt kan, try la sms dia balik

    bagus nya dia kan..bisness power! nama pun unik banget!

    ReplyDelete
  10. @e.l.i.z.@

    kalau igt pun, igt pernah bagi perezen jer...of course muka tak ingat...hehehe...:-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails