Wednesday, February 2

Time hujan, dryer diperlukan......

Splendid Holiday For 2

Join lucky draw

Dania tu nyibuk je kat situ...

Washer dan dryer yang dipilih. Kebetulan ada offer

Kami ke Harvey Norman Sunway Pyramid nak survey washer dan dryer. Setelah survey, berminat pulak nak membeli. i ambik washer dan dryer Fagor ni since washer top load Whirlpool tu dah rosak. Aiseh...time dah tiba untuk beli yang baru. Kiranya Whirpool tu pun sangat lama dah kami guna since Dania kecik lagi. Kali ni ambik front load Fagor 8kg. Since sekarang ni musim hujan, beli sekali dryer 6kg brand yang sama..wahhh boleh bercuti dari menyidai kain. yippie.....http://www.emocutez.comMasuk ke dalam dryer jer...ngee...Kebetulan sama brand dengan hob dan oven kami....

Belanja RM100 pun dah dapat masuk lucky draw. Hadiah sangat best. Pakej percutian untuk 2 orang bernilai RM10,000 untuk destinasi pilihan. I pilih Egypt. SA kata ramai pilih Europe. Kalau Europe 2 orang tak ke reganyer lebih RM10,000 ? Nanti kena tambah pulak..ngee....voucher juga diberikan untuk pembelian RM3,000 ke atas...


15 comments:

  1. besh tu dh ada dryer :)
    me doakan moga2 u menang lucky draw tu :)

    ReplyDelete
  2. Egypt??? sure boleh menang punye lah insyaAllah since I bet ramai tamoo pilih situ kot.. and anyway, if i know u nak pergi Harvey Norman, i recommend u pi kat 1 Mont Kiara, baru bukak.. so ade opening offer.. sebab baru2 ni i baru je survey fridge laa tapi..

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan

    My hubby la ni nak dryer....aleh2 angkat sekali 2....tapi sayang juga my whirlpool yang dah banyak berjasa....

    ReplyDelete
  4. @Em's Family

    I pilih Egypt masa tu takde masalah lagi....tetiba ada masalah pulak sekarang ni...hurmmm...beli Harvey Norman kat mana pun, barang tetap datang dari warehouse they all kat Shah Alam nun...la ada HN baru yer?...besar tak Mira?...

    ReplyDelete
  5. betoi3... tapi mahal la plk hu3
    jemput singgah jenguk kamu yer :)

    ReplyDelete
  6. semoga menang dikk ..
    boleh tahan harga dia kan ??
    akak nie selalu dgr harvey norman dlm radio terasa nak pergi .. dia mcm IKEA yer dik ??

    ReplyDelete
  7. @ieda

    macam Ikea jugak tapi product sume Harvey Norman ambik product luar...macam Ikea sume product dier jer...

    ReplyDelete
  8. fara pernah beli dryer jenis elba dan jenis fagor.. both brand ni tak tahan lasak... 2 tahun jeks antara heater atau spinner dia akan rosak.. the only dryer yg bleh tahan is electrolux.. just nk share.. since u dah beli fagor.. please for every month.. vacum area blakang dryer tuh.. dan kalo ada host, bersihkan host tuh supaya peredara udara dia ok... kalo tak heater cepat rosak.. satu heater pun dah 300 hinggit k.. good luck on the maintenance.. :)

    ReplyDelete
  9. semestinya dryer sangat2 penting time2 hujan ni...ayu selalu guna time hujan jer..sebab kedekut nak bayar bil...ekekek...

    ReplyDelete
  10. @Nadra Farissa

    Hi Fara. Thanks 4 the info....my hubby vacuum setiap kali habis guna dryer....hopefully sume ok...

    ReplyDelete
  11. ish. ni me mcm teringin nak rembat satu gak ni :P pengaruh rakan sebaya hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails