Friday, February 11

Makan Time - Layar Maju

Lagi gambar si kenit

Si kenit tengah pose ni amacam??

Layar Maju dari tepi

Layar Maju

Ruang makan dalam kedai

Ni lauk i. Ayam dan telur bercili hijau

Dania makan nasi ayam :-)

Sape berani makan kaki ayam? I ambik kuah ni jer....

Lauk pauk beraneka jenis

I siap berfb dan ber blog dengan blogger Eliza Diana yang cumil itu. Rupanyer ada restoran lagi ye. Terus i ajak hubby ke restoran the next day setelah mendapat info dari Eliza Diana ni. Dengan menggunakan GPS, amik ko...depan restoran dibawanya kami. Actually kan, tujuan utama i datang sini sebab nak makan sup belut. Tapi sebenarnya sup belut ada waktu petang. Aiseh melepas den. Kena datang jengah lagi kalau nak merasa sup belut Eliza Diana ni. Terkilan sebab Eliza Diana ni baru baca sms i kata i nak datang makan kat situ. Bila i call, alahai ceria sungguh si dia ini. :-)


Anyway, i sangat puji sambal ayam yang i makan tu. Sedap. Tak sure masak apa dan telur goreng yang disaluti cili hijau pun sedap.


Bagi yang nak try sup belut tu silalah berkunjung ke sini.


Ni dier GPS coordinate ke Restoran Layar Maju
N 02' 58" 3.3 E 101' 47" 19.9


No. 26 G Jalan Reko Sentral 6,
Reko Sentral Kajang


Lagi satu, kalau you alls bukak fb tu leh le vote anak Eliza Diana yang berentap bersama Dania Yasmine :-) untuk Pencarian Model Tudung Fareeda 2011 nih.


Putri Nur Ellysh

1. Like page Fareeda :-LINK

2. Like gambar Putri Nur Ellysh :-LINK

------------------------------------------------------

Dan anak Zamzarina


Damia Aleesya

1. Like page Fareeda :-LINK

2. Like gambar Damia Aleesya :-LINK

5 comments:

  1. comeynya la model2 cilik tung fareeda ni....

    ReplyDelete
  2. wahhhh dah sampai ke layar maju yer..tapi sayang tak leh bergambar ngan eliza lah pulak..hehe

    ooo..ayu masa singgah layar maju tu memang tak makan apa2...cuma aleesya + bibik jer makan sebab weols kenyang lagi masa tu...wahhh makan sup belut yer..ayu memang tak makan....

    tima kasih ezna sebab tolong promote anak kawan2..really apprecited it....moga2 anak2 kita boleh ke final...usaha dah, yg lain tawakal dan doa jer lah...

    good luck to all of our daughters..

    ReplyDelete
  3. hye kakkkk...eli br boleh on9 ni...3hari diam membisu di alam maya heheh..

    akhirnya kuar jgk entri LM...harus eli review lagi skali..akak org ke 5! yeay!

    ooo lauk yg tuuuu...eli pun xtau nama apa heheh..
    haah kak, goreng² start kul 4.30 heheh..siryes eli x sangka akak nk dtg secepat itu..nyesal betul tak terus baca sms..if tak, kita leh jumpa ;-)

    alamak tQ kak tlg promote..eli xleh nk bukak fb ni..xtau la apa cerita ngan voting riri tu..harap² ada yg sudi vote riri.

    gud luck tau utk dania n aleesya skali ;-)

    ReplyDelete
  4. heheh dah sampai ek LM...
    aritu saya datang
    sup belut blom dirasmi lagi...
    mmg akan dtg sana juga nanti..
    sebab nak makan belut...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails