Friday, February 18

Kiddie Fotolab







Photos taken from : Kiddie Fotolab's facebook page


Kiddie Fotolab

Dania bersama deko kat sini

Dania bergambar dengan portrait yang cantik kat sini

Dania suka main kat sini

Ada N3 i sebelum ini yang kata i nampak pakej fotografi menarik dari Kiddie Fotolab. I terus buat appointment hari yang berikutnya. Dania pakai dress sendiri dan tudung Fareeda. Hehehehe. Promote sikit tudung Fareeda ni yer...Masa tiba kat sana, Dania tengah tidur jadi terpaksa kejutkan dia dari tidur. I suka dengan konsep gambar kat sini sebab mereka biarkan anak kita bebas bermain dan gambar yang ditangkap bukan sikit2 tetapi moment itu mereka captured dengan kamera banyak kali. Jadi apa yang diambil itu kira live apa yang terjadi that point of time. Lepas tu ikut kesesuaian, gambar nanti akan dimasukkan grafik. Cantik pulak i tengok grafik sebelum ini.

Masa i bukak fb, Pricilla dari Kiddie Fotolab tag gambar2 Dania. Alahai....sukanyer ummi tengok gambar Dania. Gambar nampak menyerlah sebab tudung Fareeda Dania sangat colourful.


You alls suka pergi studio foto ke ambik gambar anak2 ?


****i suka ambik gambar Dania mengikut umurnya sebagai koleksi peribadi.

4 comments:

  1. pics semua sgt lawa :) esp yg dania pegang bakul bunga tu! awesome!

    ReplyDelete
  2. cantiknya ezz..mahal tak pakej dier???

    ReplyDelete
  3. mahal tak??teringin gak nak simpan momen anak2 yg comel ketika kecil2 ne

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails