Monday, February 7

Entry santai.....



Ni antara makanan favourite i dan dania. Dania suka makan fish ball sahaja. Me suka steamboat sotong, fish ball, telur burung puyuh, sayur, isi ketam, kuay teow.....Sukanyer seafood...selalu je beli steamboat bila time Pasar Tani kat Bandar Kinrara. Yang bestnyer semua steamboat ni orang kita yang jual jadinyer kita boleh makan dengan senang hati...Ye tak?. My hubby kureng bab bab steamboat ni sampai ada mentioned asyik beli ni jer?. Tapi makan juga sampai habis sebab sayang kalau nak buang...hehehe...

You alls suka steamboat tak ???

------------------------------------------------------


Sup gear box.

I ternampak sup ni kat Restoran Jaring Bandar Sunway. Cara makannyer dengan menyedut isi di dalam tulang ni dengan menggunakan straw besar. Tak tau macamana rasanyer. Sedap ke? http://www.emocutez.com i bet mesti yang disedut tu lemak....huhuhuhu

2 comments:

  1. me sgt suka steam boat tu...
    sup gear box me tak suka, me suka sup kaki lembu ajer--bkn sedut2, just mkn sup daging2 kat bahagian kaki lembu

    ReplyDelete
  2. my favorite.. try pergi seoul garden kat one u.. sedap!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails