Tuesday, February 1

Makan time (Edisi Ikan)

Chef tengah pose tu....cheese....

Banner yang sangat besar

Kerang bakar pun ada.....

Tempat duduk kami depan tangga nak naik ke restoran tu....

Ikan pari bakar yang yummy

Pencicah yang sedap

Suasana dalam kedai

Gaya jelir lidah Dania...hehehe

Ingat you alls sila buat pesanan di kaunter ikan

Menu Sekinchan Ikan Bakar

Pada hari selepasnyer, disebabkan malam tadi tak dapat nak makan di Sekinchan Ikan Bakar di Bandar Puteri, Puchong sekali lagi kami terjah ke sana. Alhamdulilah....ada tempat duduk. Makan time kali ini membawa anda ke Sekinchan Ikan Bakar cawangan Bandar Puteri yang baru dibuka. Full house you alls. Kami order 2 ikan pari bakar dan kerang bakar.....yummy sungguh. Pencicahnya tak berapa pedas sangat....http://www.emocutez.com bagi yang nak ikan yang baru dibakar, kena tunggu 45 minit. Harganya pulak mahal berbanding ikan yang dah siap dibakar. Kami ambil ikan yang dah siap dibakar jer.

Jom Ikan Bakar jom !!!

--------------------------------------------------------------

Masa ni kami singgah Sekinchan Ikan Bakar lepas tu disebabkan ramai sangat umat terpaksa la kami bawak diri ke kedai makan lain....kesian kami....akhirnya kami makan di Vicchuda Tomyam di Bandar Sunway. Ini yang kami order Siakap 3 rasa. Sedap sungguh!!!. Tak dapat ikan bakar, ikan 3 rasa pun jadik...ngee...http://www.emocutez.com

Ikan masak 3 rasa

2 comments:

  1. semuanya nampak yummy :) balik msia me memang nak mkn seafood puas2 heheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails