Saturday, February 12

Daanya vs Dania

Donut

Bihun pun ada

Colourful sangat....i pilih warna purple

Gusrina dan hubby

Dania dan Daanya

Wan Norazmah dan anak dan Me

Durian pun ada

Kek hadiah dari Wan untuk Daanya

Kambing bakar

Me and my family ke rumah kawan me di TTDI Jaya. My friend mengundang kami last minute. Masa cuti Raya Cina baru baru ni. Esok nak majlis, hari ni baru call. Pada mulanyer mummy Daanya ni tak nak adakan majlis sambutan harijadi anaknyer Daanya. Tetapi disebabkan anaknya dok menyanyi lagu happy birthday jer, dah mummynyer tak sampai hati. Disebabkan last minute juga, hubby Gusrina atau Ina ni yang tukang masak. Hubbynyer bekas air force terer masak. In fact, kambing bakar ni hubby Ina yang masak. Selalunyer kalau i pergi majlis kat umah Ina ni ader je kambing golek. Be it majis hari raya atau hari jadi. Dah last minute, hubby Ina yang menggoleknyer. Keh Keh....

Oh yer...anak Ina ni nama dier Daanya. Sebutan Dania jugak cuma ejaanyer berbeza. Sebelum tu Daanya dah sibuk suruh mummynyer phone Dania. Kata jangan lupa datang. Sibuk menanya mummynyer bila Dania nak datang sampai mummynyer naik pening. Padahal gap umur 2 tahun tu. Bila Dania datang, Daanya terus tarik tangan Dania. Lupa pulak sebelum tu main ngan budak lain. Bila Dania ada kawan, ummi dania berkawan la dengan ayah dania. hehehe :-) Sian ummi dania dah takde kawan.

Jumpa juga my friend Wan Norazmah di sana. Dia ada 3 boys tu. Sibuk jugak melayan hero2 yang tengah lasak. Ehmmmm....patutlah kurus my friend tu.


**** i la kalau majlis last minute tak pernah i nak buatnyer. I jenis kena plan majlis tu baru jalan.

You alls macamana? Kalau last minute leh jalan ke majlis?




4 comments:

  1. me pun mesti plan punya sbb nak siapkan list gues kan hehe alang2 buat party biar puas ati :)

    ReplyDelete
  2. @Mama Zharfan

    tu lah suzz. i tak reti nak plan plan majlis last minute ni. party dania pun plan sangat awal. party zharif n sofiah yg i rasa lain pada yang lain pon, i plan awal gak. Pening jugaklah suzz.....my friend ni selamba je buat party terlast minute....

    ReplyDelete
  3. i tak pernah plan mestikena plan awl2 :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails