Wednesday, February 9

Tahlil arwah papa

Haji Hasbullah

Zharif lagi

Zharif yang susah nak senyum ni

Sempat lagi snap gambar ni

L - R - Sofiah dan Adlina


Dania dan Zharif Ada gaya kakak tak?

Dania dan Nureen Dua dua muka bulat dengan tudung syria

Majlis tahlil sekali lagi diadakan di masjid dekat rumah my mom. I order food dengan my friend's sister. My friend tak datang sebab sakit gigi. Anak dara dia Nureen tolong Mak Da nyer angkat packed food tu sekali dengan me, hubby dan dania. Disebabkan i tak.....i yang tukang tengokkan kanak2 ni. Elok je Zharif dok kat atas i. Good boy. Yang 3 budak kenit perempuan tu no comment lar. Jenuh dah i tegur tu tegur ni. Cikgunyer Dania....sabar je ler. Alhamdulilah majlis berjalan lancar. Terlepaslah niat saudara i yang peruntukkan budget untuk majlis papa i. Terima kasih kepada beliau.

Kekadang tu memang ler i nangis teringatkan papa i.


****Moga senang hendaknyer papa di alam sana.....dok rewind jer di minda i kenangan manis bersama papa....

3 comments:

  1. sabar yer ezz..me paham apa yg u rasa...
    realiti perpisahan abadi sgt lah oahit :( tp hidup mesti diteruskan--kita sbg anak jgn lupa mendoakan and kirim pahala bacaan al-quran utk arwah yer...

    ReplyDelete
  2. takziah ya ezna. i know you are a strong will lady. yang paling penting is always kirimkan fatihah dan yaasin buat arwah papa tersayang ya :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails