Yakult ladies


Masa tengah makan tengahari dengan hubby kat Bandar Baru Bangi, kami berdua je sebab Dania pegi rumah best friend sebab kena buat projek Sains. Masa tengah makan, datanglah aunty Yakult nak jual Yakult. Dua pack dalam plastik tu RM8.60. Ni saya beli la ni. 

Saya tahu mengenai Yakult Ladies ni sebab pernah keluar dalam Majalah 3. Yakult Ladies ni memang ada jugak kat Jepun dan tempat-tempat lain di dunia. Masa aunty tu datang approach saya...memang aunty tu pakai uniform Yakult macam kat bawah ni 👇👇👇

Photo from here

Jadi kalau siap beruniform takde lah kita terkejut kena approach kan?. Yakult ladies ni pun buat penghantaran dari rumah ke rumah ikut alamat kita. Kalau nak kan home deliveries tu boleh la ke laman web Yakult ni. Senang sebab kita tunggu Yakult ni tiba depan pintu je. Haa kalau nak apply nak jadi Yakult ladies pun click je laman web tu.

Ada yang berminat ke? 🙇🙇🙇

Daaa.....




Comments

  1. tktau pn ada yakult ladies...oh kuar majalah 3 ek

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts