Friday, October 9

Jom kita kacau ayah....

Entry ni pun masa cuti jerebu sekolah jugak. Pepagi lagi dah cakap ngan Dania. Jom kita kacau ayah tengahari. Hehehe. So set lah dengan ayah Dania nak lunch sama-sama. 

Cafe yang kami pergi ni nama Cafe Puffy Buffy, Cyberjaya. Cute namanya tu. Boleh surf sini kalau nak tau lebih lanjut. Ni hidangan wajib ni kalau gi sini. Apam balik. Gebu je apam ni. Sedap. Kekadang hubby tapau bawak balik. Kalau datang sini lepas pukul 4 petang, selalunya apam balik ni dah habis. 


Order juga goreng pisang yang dicicah dengan cili kicap. Ala-ala orang johor makan goreng pisang. 


Saya order mee udang. Bagi saya so so ajer. Hubby pulak makan nasi campur....


Ok Ok wefie......1-2-3......laaa Dania tak masuk frame la pulak. 


Bila dah masuk, mata Dania pejam sebab flash. Hishhhh.....


Ni Dania punya. Portion yang banyak ni habis you alls. :-)


Office ayah dekat Cyberjaya ok lagi nak gi kacau. Kalau office kat KL tak berani jugak nak drive sana. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails