Thursday, October 15

Petsmore Pets Day Out

Petsmore ada promosi yang best untuk anda yang nak grooming kucing atau anjing kesayangan anda. 


1) RM150 only for the First Trial Cat Basic Grooming Package. For 5 sessions, customers will save a whopping RM265 when their feline friends get services such as ear cleaning, nail care, and bathing & blow drying.  

2) RM100 only for the First Trial Dog Basic Grooming Package. For 5 sessions, customers will now save a whopping RM195 when their canine friends get services such as aye trimming, leg trimming, ear cleaning, ear hair removal, nail care, shaving of paw pad, stomach, private area, cleaning of anal gland, and bathing & blow drying. 

Deretan makanan untuk haiwan kesayangan anda di Petsmore. 


Aksesori comel-comel untuk kawan berbulu anda. 


Comel ajer kucing ni tapi saya memang a bit takut dengan kucing. Dania je lah yang berani pegang. 


Elok bebeno lah perut dah lapar. Hehehe....makan sambil menyaksikan ikan berenang. Check dulu caterer muslim ok boleh proceed makan. 


Anak ummi lapar pun tak makan banyak pulak. Saya pun makan buah dan kuih ajer. Tak lalu pulak nak makan spaghetti ni. 


Ada tempat untuk ambik gambar dengan kucing pilihan yang terdapat di Petsmore, SS2. Cuba tengok kucing kat bawah ni. 4 gambar kemain takut lagi. Kejap ke kanan, kejap ke kiri. Silap pegang kang melompat nak lari pulak. Ummi dah get ready dah kot dia melompat. Hehehe....Photographer ummi beranilah. Nak pegang kucing ni bye bye....

Dania pun dengan pakai baju T-Shirt Tunas Puteri. Ambik kat sekolah terus mendesup ke SS2. 





Kat Petsmore pun menawarkan pakej Pet Hotel yang bermula dengan harga RM42. Senanglah kalau kita nak travel. Sekurang-kurangnya ada yang tolong jagakan kucing atau anjing peliharaan di Pet Hotel. Bukan kita jer nak dok hotel ye tak...kucing dan anjing pun boleh dok hotel. 

Nak tau lebih lanjut bolehlah layari www.petsmore.com atau kalau nak jadi fan di facebook Petsmore di http://www.facebook.com/petsmore atau instagram Petsmore

6 comments:

  1. Replies
    1. Wa.....takut sungguh. Kucing dan anjing ada. Dua dua akak seram....hehehe

      Delete
  2. Salam singgah pagi..
    menarik laaa....byk boleh jimat tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada kucing boleh grooming....nak dok hotel pun boleh ;) senang la kita nak travel....

      Delete
  3. Replies
    1. Kucing zaman sekarang ada hotel jugak...hehehe

      Delete

Related Posts with Thumbnails