Nuff

Hadiah pemenang pengundi bertuah IMAS Travel

Tudung V Sofiya Chiffon


Hadiah pemenang kali ni dipilih oleh Ain sendiri yang mengidam nak Tudung Fareeda. Kebetulan Fareeda ada mengadakan jualan murah jadi i pun tak lepaskan peluang. Sambil2 ambik hadiah facebook Fareeda Dania, i pun cari sekali hadiah Ain...

Sangat sweet tudung V Sofiya Chiffon Fareeda ni tambahan warna light pink. Pattern terbaru dari Fareeda pulak tu. Ada chiffon dan lycra. I belikan yang chiffon sebab nampak flowy gitu kalau pakai....dah selamat pun dihantar ke Terengganu hari ni....Hopefully Ain suka yer....

Comments

Post a Comment

Translate

Popular Posts