Nuff

Hadiah pemenang pengundi bertuah IMAS Travel

Tudung V Sofiya Chiffon


Hadiah pemenang kali ni dipilih oleh Ain sendiri yang mengidam nak Tudung Fareeda. Kebetulan Fareeda ada mengadakan jualan murah jadi i pun tak lepaskan peluang. Sambil2 ambik hadiah facebook Fareeda Dania, i pun cari sekali hadiah Ain...

Sangat sweet tudung V Sofiya Chiffon Fareeda ni tambahan warna light pink. Pattern terbaru dari Fareeda pulak tu. Ada chiffon dan lycra. I belikan yang chiffon sebab nampak flowy gitu kalau pakai....dah selamat pun dihantar ke Terengganu hari ni....Hopefully Ain suka yer....

Comments

  1. wahhhhh, chanteqnyaaaa....

    suke...suke...suke.....hehe

    tq ya sis.

    ReplyDelete
  2. memang pandai kak ezna pilih...kelaszzz

    ReplyDelete

Post a Comment

Translate

Popular Posts