Saturday, May 7

Bliss dan Fareeda Kids rezeki Mei 2011

Larat ke nak tolak troli tu?? Tudung warna chocolate nih dapat hadiah dari Fareeda

Dania and me di booth Nestle Carrefour Mid Valley

Ni tudung2 yang dimenangi....warna merah tu keduanyer italian chiffon...

Tudung pilihan Dania....sweet jer warnanyer. Dania pegang tak nak letak dah...

Me, Dania (bad mood sebab i boo layan dia nak beli tudung pilihan dia) dan Mawar (anak owner Fareeda)

Booth di Carrefour Subang Parade

I dapat email dari hot fm sebab i antara 200 pengirim terawal cabaran 14 hari dengan Nestle Bliss. Jadinyer sorang akan dapat 28 botol Nestle Bliss. Disebabkan i taruh nama hubby jadinya kami dapat 56 botol Nestle Bliss. Mula2 kata boleh ambik kat Carrefour Subang Jaya. Pastu promoter tu kata cuma 12 pemenang yang terawal je boleh ambik kat situ. Angin dah ni. Dia suruh pulak ambik kat Carrefour Midvalley.

Kebetulan nak ambik hadiah Fareeda yang dimenangi iaitu Dania akan dapat RM500, Tudung Fareeda Kids 4 helai dan 4 kupon potongan 50% dari Fareeda. Terus ke Bangi.
Dania masa tu baru bangun tidur. Siap dia kata dia nak pilih tudung sendiri. Dia tak nak tudung yang dia dapat tu. Eh eh selamba sungguh. Alehnyer dia nak satu tudung ni. I buat dek jer. Masa masuk kereta, ayah dia kata suruh beli tudung yang dia nak tu. Dah kena naik atas kedai Fareeda semula. Dah beli tudung tu baru tak muncung. Hehe....nasiblah tengah sale. Kalau tak boleh tahan jugak harganya tu. Lepas tu baru we alls ke Mid Valley.

Me and Dania turun dulu sementara hubby pergi cari parking. Full sungguh parking masa nih. Masa nak ambik tu, nama hubby takde pulak tapi nasib i dah siap2 print email HotFm yang kata hubby i menang Bliss tu. I siap print sebab i dengar ramai yang nama takde balik dengan tangan hampa jer. Kalau ada email tu, they all tak boleh nak kata apa. Silap2 kita leh tiaw they all pulak. Hehe....ternyata i bagi email tu kat they all dan i pun pulang dengan happynyer. Mana
taknyer 56 Nestle Bliss dalam tangan. Huhuhu...Nak keluar tu guard kata banyaknyer?.....hai ada hati ke?...he he he....alhamdulilah kemenangan di bulan Mei....


Syukran Hotfm dan Nestle Bliss...

4 comments:

  1. tahniah kak...wah dapat 56 botol...huhu mls dh nk merungut psl kisag ni..rupe2 nye ezay check kat fb hotfm tu rmi betul orang komplen..tp they all ckp tkley jnji bagi..just nak check je..apekah?? huhu...

    ReplyDelete
  2. tahniah..br je bli nestle bliss cz nk dpt free mcm ezna tktau bila..heheheh..alahai dania dh muncung ye tk dpt tudung pilihan..hehehe..tp lps tu dpt sure die happy

    ReplyDelete
  3. wah banyaknya dapat tahniah k rezeki melimpah ruah, bliss ni air kegemaran balqis, satu botol besaq tu balqis minum sorang je...nyum2

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails