Tuesday, May 24

Sambutan harijadi me kali ke-2

Ice Lemon Tea di dalam jug kecil. Cantik presentation ni ditambah pula sudu bercorak bunga

Suzi, Me, Ayu dan si kecik Dania (Kesian muka demam)

My cuppies yang sangat sedap. Rasa icing, i would say sebijik cam Wondermilk

Chocolate tambahan berbentuk bunga mawar

Menu Garden

Sambutan Hari Jadi me kali ke 2 bersama teman2 tersayang. Sepatutnya Mira join tapi di saat akhir tak dapat datang. Kebetulan pula Dania demam dan dapat MC malam sebelumnya jadi terpaksa i angkut sekali. Janji berjumpa di KFC Mid Valley. Bila tiba, Ayu dan Suzz dah tunggu sana. Kami terus bergerak ke Garden Cafe setelah menanyakan dekat info counter.

Wahhh cantiknya kat Garden Lifestyle Store and Cafe ni. Macam makan dalam taman. Deco warna putih ala2 taman inggeris. I like....cantik sungguh kalau dapat mengabadikan dengan DSLR. Sambil2 borak. I rasa boleh drag lagi tuh kalau Ayu tak ambik anak dia lagi.

Apa2 pun thanks friends.....sebab dapat hadiah....and to Suzz sebab belanja kali ini...



****seronok kalau dapat teman sekepala....:-)

3 comments:

  1. mmg best bila dpt celebrates ngan kengkawan..nk2 plak kt tmpt best

    ReplyDelete
  2. hik hik tiba2 rasa nak makan cuppies tu lagi

    ReplyDelete
  3. epi besday once again!! siyes i suka cuppies tu--i mkn 3 bijik hokeyy :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails