Monday, May 2

Smart Kid Part 2

Dania berjaya memancing buah betik

Aktiviti memancing buah di booth Fama

Di booth Tropicana Twister

Dania dengan beg Smart Kid yang dapat free...

Booth yang menarik sebab biskut diletakkan di dalam bekas cantik

Salah satu booth yang i belikan untuk Dania ialah booth London Biscuit. Comel comel la bekas dier...i yang terlebih teruja. He he he....Dania pun dah 2 tahun berturut main kat booth Tropicana Twister ni. Booth lain yang kami singgah ialah booth Fama. Siap ada aktiviti pancing buah lagi....hadiahnyer dah tentulah berkaitan buah jugak. Dania dapat buah pisang dan buah jambu air tau....Memang kalau ada pameran mana2, booth Fama ni antara favourite sebab boleh beli barangan yang dijamin halal. Jenama Agromas menjadi pilihan hati samada dari kopi segera ataupun jem nanas. I juga akan cari Cip Nangka yang susah juga nak cari. Sedap you alls....

Penat sungguh beraktiviti begini. Tiba rumah pun dah malam...

2 comments:

  1. cumeinya lah hai damia tuu .. dah presis model tau :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails