Tuesday, May 10

Dania dalam Berita Harian edisi 10 Mei 2011 / Ratu kecil

Dania dan kawan2. Muka Dania cam cerah semacam lepas tu rupa cam cina pun ada...oh yer memang ada chinese blood dari my great grandma pun....

Taken from : http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Ratukecil/Article

Inilah gambar yang i dok tunggu2 kot kot lah ada terselit gambar anak dara i. Tersenyum sorang2 dalam kereta selepas baca article ni. Hehehehe. Gambar ni diambil di majlis Prince & Princess Pageant yang diadakan di Sogo baru-baru ini. Gambar di article sepenuhnya dapat dilihat di link atas yer....I ada buat pasal entry ini di sini....

http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/2011/05/little-prince-princess-pageant-2011.html

8 comments:

  1. tahniah Dania dan mamanya jugak .. nanti boleh la shopping sakan kat Sogo..hihi

    ReplyDelete
  2. comel..saye pun ade bace artikel ni pag tadi..
    http://ibudarwisy.blogspot.com/2011/05/entry-bengang.html

    ReplyDelete
  3. wahhh...aunty suka aunty suka...memang glam dania comeii sorang ni...

    memang nampak macam cina dah pun ni...

    ReplyDelete
  4. congrats dania!! boleh framekan paper cutting tu :)

    ReplyDelete
  5. kena simpan keratan tue.. buat kenang-kenangan sampai besar

    ReplyDelete
  6. dania mmg nmpk mcm princess dlm contest ni. sngt cute

    ReplyDelete
  7. Cewahh.. Dania cun laa.. :) glamer lagi.. lagi terselah dania sebab Dania pakai tudung :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails