Monday, May 30

Birthday Party Zharfan 2011

Berkejar-kejaran sebelum balik

Princess Snow White and Prince Charming tengah main belon nampak....

Main kejar kejar

Dania dengan Tisya

Hubby bersama hubby Suzi (baju merah). Hubby i cakap hubby Suzi peramah sangat compare dulu....wahhhh......

Dania sibuk nak pakai party hat ni sebab cakap wales tu comel

Belon berwarna warni melatari bumbung KFC

Zharfan the birthday boy!!!

Majlis bermula pukul 12.00pm, i datang pukul 1.20pm. Aisyooo terlambat tu. Majlis berakhir pukul 2.00pm. Walaupun lambat sekurang-kurangnya sempat jugak la makan dan berborak dengan blogger yang tak balik lagi. Hehehe. Ini gara2 Mr hubby lambat tiba rumah dari cycling kat Taman. Lepas tu we alls dengan nak ambik Nestle Bliss lagi kat Mydin USJ. Nestle Bliss tu dimenangi oleh Ezay Hadry dari Hot Fm sebanyak 28 botol Nestle Bliss.

Dah tiba KFC, i salam dengan mama birthday boy iaitu Suzz. I pun sempat bersalam dengan Mira dan Ayu tu Mira kata nak balik dah sebab ada kenduri. I pula and hubby plus Dania sibuk nak makan dulu. Lapar sungguh. Lepas makan baru le i sinsing lengan nak ambil gambar. Hehehe....Uiks..banyak lagi nak kena belajar dan explore especially tentang function mana nak guna untuk ambik gambar. Kekok sangat nak ambik gambar nih...tapi gambar sangat terang la compared dengan digital camera i tu. Tak ambik gambar pulak dengan Ayu sebab masa tu i tengah sibuk makan. Ada juga i bersapa dengan cute mum, nana, mama tisya :-). Wow best juga ada kawan dari geng blogger ni.

Happy Birthday Zharfan !!! Thanks to Suzz for the invitation

8 comments:

  1. not bad the pic ezz!!! selamat berDSLR dgn maju jaya hehehe

    ReplyDelete
  2. cpt2 upload gmbr dr dslr...ehhehe

    ReplyDelete
  3. epi besday..hehe

    follow me ya
    http://www.nenscollection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wow..ada pic our hubbies :) i like :) :)
    ye ke mr hubby u kata my mr hubby peramah :p LOL :) mcm kelakar plak :)

    ReplyDelete
  5. harinie baru jumpa blog BFF sis suzie..
    selamat berkenalan yer..
    :)

    ReplyDelete
  6. menyampah dalam DLSR u takde gambar ai...hahahah

    ReplyDelete
  7. kemain berkejaran dania & zharfan ye...tp bila ngan tisya nmpk pemalu gtu..hehehe so lemah lembut dania

    ReplyDelete
  8. ezna, nak mintak tolong vote arief buleh?
    ikut step ye

    1. Like http://www.facebook.com/mombloggersplanet

    2. Like http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150631589410424&set=a.10150631589325424.687701.290991505423&type=1&theater ...
    Thank you!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails