Wednesday, May 11

URGENT entry meraih undi / Sudikah you alls vote untuk i???

Entry meraih undi. i nak minta jasa baik you alls ni....he he he. My bff Ayu dan Suzz dah join. My turn pulak nak join.

1. Click http://apps.facebook.com/celebratesmums/

2. Allow

3. Like page di atas belah kiri.

4. Register

5. Gallery

6. Search nama EZNA AHMAD KHALILI

7. Vote

Seperti biasa, i akan beri hadiah untuk pengundi bertuah. Hadiahnyer i akan beritahu kemudian. Jikalau i menang, insyaallah i akan top up lagi hadiahnya. Err boleh ke menang? Positive thinking tu....be optimist. Bagi yang sudah mengundi MZ atau Ayu, jangan risau i tak bersaing dengan they alls pun sebab i punyer entry Anmum upload lambat. Jadinya 3 hari masa vote selepas di-upload.....

Sila tinggalkan jejak komen anda jika sudah vote...

Thanks you alls.

5 comments:

Related Posts with Thumbnails