Tuesday, May 10

My friend's sis wedding / Tropicana Golf And Country Resort

Dania bersama ukiran buah di luar hall

Adik kawan i yang tolong ambil gambar. Nampak sangat eh nak fokus kat Sheikh pembaca berita TV3 tu..he he he...

Me and Juara Gadis Melayu, Aida yang bertindak sebagai emcee pada malam tersebut bersama suami tersayang...

Berdiri : Me, Lis, Anor dan Seri
Duduk : Shikin


Suyatri dan Akmal sedang memotong kek

Puding mangga dan aiskrim

Yummylicious

Ummi dan Dania pada Hari Ibu

Chocolate pun ada buat tetamu

Pelamin yang cantik

Daanya si cilik flower girl dan Dania

Meja makan beradab

Menu hari ini

Cenderahati dari Inani Craft buat tetamu

Lampu corak bunga ni cantik la

Hall yang sangat cantik

Dania dan Daanya si flower girl

Tangga berkembar yang dihias cantik

Tropicana Golf & Country Resort yang tersergam indah


Jemputan majlis perkahwinan di Tropicana Golf & Country Resort memberi memori indah kepada kami sekeluarga. Kebetulan majlis jatuh pada Hari Ibu. Pertama kali ke sini baru i tahu yang terdapat beberapa buah rumah yang tersergam indah di dalamnya. Wah....rumah ke istana ni?...


Majlis diadakan di dewan di sini. Di luar terdapat potret pengantin yang dilukis. Kami kena lihat senarai tempat kami yang telah ditetapkan oleh penyambut tetamu. Dalam hall yang sangat cantik itu, i tak lepaskan peluang untuk snap sana sini sebelum majlis berlangsung. Dah blogger namanya kan. Dania pula dah ditarik oleh Daanya iaitu anak saudara kepada pengantin.


I terjumpa my batch masa belajar di UiTM Terengganu. Lis, Shikin, Anor. Makanan hidangan dome yang dihidangkan sangatlah sedapnyer. I rasa mahal juga kosnya kerana terdapat menu udang harimau, ikan kerapu, sotong dan lain lain lagi.


Di akhir majlis, i cari emcee yang juga juara Gadis Melayu. Oh i tak buat homework. I siap tanya dia dapat nombor berapa? Dia kata dia dapat nombor satu. Hehehe...i siap cakap minta maaf ye akak tak tau...err??? boleh?... Ada juga Sheikh pembaca berita TV3 dan wifey nya yang vogue itu. Wahhh......stewardess eh?


****Best berpeluang pergi majlis yang gilang gemilang

3 comments:

  1. wah memang glamour habis la ezna, cantik baju dania tu auntie suka tau....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails