Sunday, May 8

Birthday Suzz pada 28 April 2011 / Paddington House of Pancake

Purse ni, kat pattern2 tu sebenarnya glitter tapi my cam tak leh nak capture glitter tu. Oh lupa cam i bukan DSLR....hehehe

Paris Hilton purse untuk Suzz dari i

Pancake ni dalam menu, nampak besar. Aleh2 bila yang betul...kecik jer...

Grilled lamb pancake untuk Ayu

Chicken chop pancake untuk Suzz

Masquerade party??? No....birthday party. Mask dari Mira and party hat dari me....

Suzz dengan cake pilihan i. Comel tak? Suzz pun pakai tiara yang di'crown' untuk birthday lady....

Suzz tengah wish

Ayu Rafikah, Suzi Fadhilah, Wan Amira, Ezna

Since Suzz dah balik Malaysia, kebetulan i ajak jumpa pada birthday Suzz 28 April 2011, jadinya i plan jugak sekali ngan Mira dan Ayu. Suzz ada cakap ngan i, kalaulah leh gather sekali ngan Ayu dan Mira. I cakap tak kita berdua jer...(I cakap cam serius you alls). Hehehe. Lepas tu i coordinate dengan Ayu dan Mira melalui facebook chat dan personal message. Amacam ada gaya tak plan senyap2 ni. Suzz rasanya tak mengesyaki apa2. I pun saje tengok2 cake kat La Boheme di JJ IOI Mall. Alahai tersuka pulak kek hari setiausaha ni. Cumil ok. I terus order dan akan ambik keesokkannya.

Seperti biasa i memang dah set nak jumpa Suzz di McD The Curve. Manakala Mira dan Ayu, i suruh terus pergi ke Paddington House of Pancake. Sebelum jumpa Suzz, i dah handover cake ke staff Paddington dan paper bag party hat dan hadiah to Ayu. Ehem Ayu kelam kabut ke Paddington dari Tesco (gara gara nak amik borang peraduan....dah namanyer kami ni comper tegar...he he he). Tiba di Paddington dengan Suzz, Suzz terkejut dengan kehadiran Mira dan Ayu. Yang best sebelum tu dok tanya bila dia nak jumpa Mira dan Ayu. Hehehehe....

Paling best bila staff Paddington coordinate memberi kek dan suruh birthday lady buat wish. Yang tu i tak suruh tapi they all punya inisiatif. Thumbs up to Paddington's staff ye!!!. We alls rancak berbual tentang semua perkara dan pose pose dengan memakai party hat dan mask, makan2, chatting2.....

Enjoy !!!!

5 comments:

  1. oooo,BFF mz ye :)

    pancake tu mcm menarik

    ReplyDelete
  2. hik hik besday u kat mana lak yer...

    ReplyDelete
  3. wah beznye mz dapat wallet PH

    ReplyDelete
  4. wah..sgt best..details lg kt sini..hihi..dh baca yg mz nye n3..=)

    ReplyDelete
  5. best kan .. lepas ni tak sabar yours!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails