Monday, May 2

Jumpa Suzz di Taman Bukit Jalil

Sempat jugak tu dania berlari2 kat taman ni

Dania dengan tabung castle

Digital Cam Dania

Zharfan and Dania dan ada gambar blogger MZ terselit kat belakang dengan Ariff

Barang di seat belakang

Barang di belakang boot

Asalnya, My Bff Suzz nak buat photoshoot either kat Taman di Seri Kembangan atau Taman di Bukit Jalil. I suruh Suzz gi kat Bukit Jalil since taman sangat dekat ngan rumah i dan i boleh pass hadiah2 Suzz yang me simpan sepanjang Suzz kat UK. Kebetulan hari tu, i ada plan nak ke banyak tempat jadi i bawak sekali hadiah2 Suzz ni kat tempat photoshoot. Huhuhu...can u imagine betapa banyaknyer hadiah Suzz itew...bukan boot belakang jer. Siap ada lagi hadiah diletakkan kat seat belakang.

Amboihhh Suzz pakai fake eyelashes. Hehehe...i cakap i tak suka sebab i suka tengok muka Suzz tak pakai fake eyelashes. Hehehe....Tapi, kalau pakai fake eyelashes, muka kita dalam gambar nampak menyerlah di bahagian mata. I jumpa Suzz, Ariff yang cranky itu...alahai siannya sebab hari sangat panas....Zharfan cam i lagi. Kot kot lah tak cam sebab dah lama pergi UK dan hubby Suzz. Dania sempat bergambar dengan Zharfan. Yeah....Dania sangat happy bila dapat digital cam yang i pesan kat Suzz suruh beli kat UK. You alls ada pesan x? Rugi kalau tak pesan...sebabnya siap ada game, boleh ambik sampai 70++ gambar, ada software boleh kita edit dan upload siap dengan border yang cantik. Eh i tak pernah jumpa pulak kat Malaysia ni. Err ada ke?....Sangat cute okay sebab Hello Kitty lagi dan warna pink...

Anyway...thanks Suzz...next time gathering kat rumah i. I masak ketam bercili ok???

6 comments:

  1. comel la digital cam hello kitty=)

    ReplyDelete
  2. ooo...geng kak suzei rupanya..ada gak baca kat blog dia ri tu pasal hadiah yg banyak2 nie..best kan ..

    wah comrl tu camera hello kitty tu.. :-)

    ReplyDelete
  3. first of all comelnyer kamera tu.. kalau i jadi little girl lagi mak i beli, peluk cium kat mak i.. heheeh..

    anyway, comel pulak tengok zharfan and dania hehehehe *sambil pikir ke lain :D

    -ibu emir-

    ReplyDelete
  4. wah..sgt comel laaaaa kamera itu

    ReplyDelete
  5. bnyk tol hadiah yg MZ menang kan...
    xpenah jmp camera mcm tu lg la..

    ReplyDelete
  6. wahhh..bezznya dapat bergather-gahter...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails