Saturday, May 28

Kisah fotografi 3 tahun dahulu...

Dania : Ummi Dania nak baju macam princess, Dania tak nak pakai baju ni...

Lighting belakang tu macam ala ala sayap pulak...kat studio masa ni belakang tu cerah je

Dania masa ni berumur 4 tahun....


Bila i tengok gambar Dania 3 tahun dahulu dengan Majalah Pa&Ma, Dania kena pakai baju kurung dan tudung tajaan Al Amin Kids keluaran khas untuk Hari Raya dan Krismas.

Masa shooting tu umur Dania baru 4 tahun. Kami tiba agak awal di studio. Umur macam Dania masa tu dah tentu ikut mood je kan?. Dania merengek sebab tak nak pakai baju kurung dan tudung sebab nak pakai dress macam princess. He he he. I kata princess pun pakai tudung. Dania menjawab kata princess tak pakai tudung. Dania merujuk kepada watak kartun princess disney macam Cinderella, Belle, Ariel, Aurora , Jasmine dan Snow White. Fuhhh akhirnya berjalan lancar juga walaupun jenuh team Pa&Ma melayan kerenah Dania dan seorang budak cina ni. Salah satu shoot tu Dania berjalan. Bila captured dalam gambar seolah-olah sedang menari pulak...

Siapa sangka kan setelah 3 tahun masa berlalu, Dania memang akan pakai tudung.


****Banyak lagi gambar2 Dania di majalah dan suratkhabar tak buat frame lagi...bukan apa untuk kenang kenangan bila dah dewasa nanti...ohhh semestinya yang over excited ummi-nya...

6 comments:

  1. comnelnyer dania dalam gambar tu, gambar macam anak patung,!! nampak muke u laa ezz

    ReplyDelete
  2. amboi....kecil2 dah pandai posing...cute nyerrrr.. :) nnti boleh jdi model muslimah.. :)

    ReplyDelete
  3. memang kenangan terindah zmn kanak2 utk dania :)

    ReplyDelete
  4. dania dulu cam lain sikit muka die skrg :)

    ReplyDelete
  5. mestila kita mesti seronok tgok anak kita ....

    ReplyDelete
  6. memang kenangan yang pasti akan menjadi memori indah pabila dania besar nanti..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails